Rakiplerimiz belli oldu

2018-2019 sezonu Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) müsabakalarının kura çekimi düzenlendi. A ve B Grubu'nda toplam 16 takımın yer aldığı ligde bu sezon temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor

13.10.2018 17:08:00 0
Rakiplerimiz belli oldu

Sinan Erdem Spor Salonu basın toplantı odasında düzenlenen ve TBF YouTube kanalından da naklen yayınlanan kura çekimine Kadınlar Basketbol Süper Ligi Direktörü Murat Tümer, TKBL Koordinatörü Nahit Yeşiltepe ve Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların temsilcileri katıldı.Bu sezon ligde mücadele edecek Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor’u temsilen yöneticilerden Ahmet Sarı, antrenörler Ercan Çete, Engin Çaylak kura çekiminde yer aldı.  TKBL Koordinatörü Nahit Yeşiltepe, lige katılan tüm takımlara başarılar dilerken, kura çekimi ile ilgili de detayları aktardı.

 

TEMSİLCİMİZ A GRUBU’NDA YER ALDI

 

Yapılan kura çekiminin ardından temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı A Grubu’nda yer aldı. Temsilcimizin grubunda Burhaniye Belediyesi, Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Basket, Arge Basketbol, Toroslar Belediyesi ve Fenerbahçe Gelişim yer aldı.

 

İLK HAFTA DEPLASMANA ÇIKACAK

 

17 Kasım tarihinde ilk haftası oynanacak ligde temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlikspor Bayan Basketbol Takımı ligin ilk hafta maçında deplasmanda Erge Basketbol’a konuk olacak. Ligin ilk hafta maçları ise Burhaniye Belediyespor, Giresun Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Basket, Toroslor Belediyesi ile Fenerbahçe Gelişim arasında oynanacak.

 

 

B GRUBU’NDA SEKİZ TAKIM YER ALIYOR

 

B Grubu’nda ise Küçükçekmece Basketbol, Karşıyaka Çarşı, Botaş Gelişim, Düzce Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Emlak Konut, Van Belediye ve Nazilli Belediyespor yer aldı. Ligin ilk hafta karşılaşmalarında Van Belediyesi Nazilli Belediyesini, Adana Büyükşehir Belediyesi Emlak Konut’u, Botaş Gelişim Düzce Belediyesini ve Küçükçekmece Basketbol ise Karşıya Çarşıyı konuk edecek.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10