Ergene Velimeşespor'dan önemli galibiyet

TFF 3.Lig 1.grup 7.hafta karşılamasında Ergene Velimeşespor deplasmanda Erzin Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Ergene Velimeşespor karşılamadan dan 3-2 galip ayrılmasın?

13.10.2018 17:15:00 0
Ergene Velimeşespor

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Şehit Muhammet Oğuz Kılınç stadyumunda oynanan karşılaşmaya Ergene Velimeşespor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltan Ergene Velimeşespor 9’uncu dakikada golcü oyuncusu Erçağ Evirgen’in şık golüyle öne geçti. Konuk ekip Erzin Belediyespor ise karşılaşmanın 19’uncu dakikasında Emre Baysal ile bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılamanın ilk devresinin son dakikalarında Ergene Velimeşespor Selçuk Baştürk’ün golüyle skoru 2-1 yaptı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

İlk devresi Ergene Velimeşespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Erzin Belediyespor beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Ergene Velimeşespor tecrübeli oyuncusu Emre Karadağ ile skoru 3-1 yaptı. Ev sahibi ekip Erzin Belediyespor son dakikalarda Önder Selimoğlu ile farkı indirse de kalan dakikalarda istediğin elde edemedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Ergene Velimeşespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10