Kapaklı Sitespor galibiyet ile tanıştı

Süper Amatör Ligde ilk iki hafta istediği sonuçları alamayan Kapaklı Sitespor evinde güçlü Muratlı Belediyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor her iki devrede d

16.10.2018 18:11:00 0
Kapaklı Sitespor galibiyet ile tanıştı

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Kapaklıspor Emre,Tolga, Muhammed Mustafa, Abdurrahman, Uğur, Doğukan, Cengizhan, Mert, Serder, Serkan ve Anıl kadrosu ile çıkarken konuk ekip Muratlı Belediyespor ise Doğan Vedat, Aykut, Adem, Günay, Melih, Doğan, Muhammet, Alihan, Şahin, Esen, Süleyman kadrosuyla maça çıktı.

 

GOLLER ERKEN GELDİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başladı. Karşılaşmanın 7’inci dakikasında konuk ekip öne geçti. Kullanılan kornerde Günay’ın kafa vuruşu kaleci Emre’nin hatasıyla ağlarla buluşunca Muratlı Belediyespor karşılaşmada öne geçti. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde beraberlik golünü aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklı Sitespor kazanılan kornerde Serkan ile bulduğu golle karşılaşmada beraberliği yakaladı.

 

SERKAN İLE ÖNE GEÇTİ

 

Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. Rakibi karşısında daha atak bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor galibiyet golünü ise karşılaşmanın 28’inci dakikasında ulaştı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Serkan sert ve düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen çabuk toparlanarak öne geçen Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledi. 36’ıncı dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Serkan’ın vuruşunu kaleci Doğan çıkardı. Topu iyi takip eden yeni transferlerden Serdar İşar şık bir vuruş ile skoru 3-1 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

KONUK EKİP UMUTLANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 3-1 önde tamamlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Muratlı Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. 66.dakikada gelişen atakta oyuna yeni giren Muratlı Belediyespor futbolcusu Yiğit’in pasında Esen topu ağlarla buluşturdu. Kapaklı Sitesporlu futbolcular ve teknik heyet uzun süre maçın hakemlerine pozisyonun ofsayt olduğu yönünde itirazda bulundu. Ancak maçın hakemi bütün itirazlara rağmen golü verdi.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmanın kalan dakikaları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Muratlı Belediyespor son dakikalarda beraberlik için yüklenirken, Kapaklı Sitespor ise farkı ikiye çıkartmak istedi. Muratlı Belediyespor’un yüklendiği dakikalarda Kapaklı Sitespor kontra atak yakaladı. Defansın arkasına iyi sarkan Mert düzgün bir vuruş gerçekleştirerek maçın skorunu tayin etti. Maçı 4-2 kazanan Kapaklı Sitespor üçüncü hafta sonunda galibiyet ile tanışırken, Muratlı Belediyespor ise bu sezon ki ilk yenilgisini alarak altı puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10