3.şubesini Çerkezköy'e açtı

Gaziantep'in meşhur künefe ve tatlıları artık Çerkezköy 'de. Fıstık, künefe, katmer ve baklava çeşitleri ile Çerkezköy halkına hizmet verecek olan Gaziantep Fıstık Künefe İstasyon Mah

Çerkezköy 16.10.2018 19:11:00 0
3.şubesini Çerkezköy

Gaziantep Fıstık Künefe ve katmer işyeri açılış töreninde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi,AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan yardımcısı Ercan Erdoğan ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ,İrmet Hospital Yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Ahmet Türker, İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

GAZİANTEP’İN TATLILARINI ÇERKEZKÖYLÜLER İLE BULUŞTURUYORUZ

 

Törende konuşan Gaziantep Fıstık Künefe ve katmer işyeri sahibi Taner Aygün, “Çorlu ve Kırklareli’den sonra Trakya’da 3. Şubemizi sanayi kenti Çerkezköy’de açmaktan mutluluk duyuyoruz. Gaziantep’in olmazsa olmazı olan tatlılarını bundan böyle Çerkezköylülerde burada yeme fırsatı bulacak. İşyerimiz 12 çeşit künefe çeşidi, katmer,baklava çeşitleri ,simit katmer normal katmer ve tepsi kadayıf çeşitleriyle hizmet verecek. Umuyorum bu tatların müptelası olacaksınız. Önceliğimi müşteri memnuniyeti olması dolayısıyla en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Bu gün işyerimizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran protokol üyelerine teşekkür ediyor, işyerimizin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

 

ARTIK GAZİANTEP’İN LEZZETLERİ ÇERKEZKÖY’DE

 

Ardından Konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da, “Büyüyen gelişen Çerkezköy’ümüz bugün yeni bir işyeri daha kazanıyor.Bu işyeri ile artık Gaziantep’in lezzetleri Çerkezköy’de. Hergün değişik iş kollarının hizmete açıldığı kentimizde halkımız her şeyi bulma imkanına rahatlıkla kavuşmuş oluyor. Bu da kentimizin artık şehir olduğunun bir göstergesidir.Bu güzel işyerini ilçemize kazandıran işyeri sahiplerine hayırlı kazançlar diliyor ve işyerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HAYIRLI OLMASIYLA KURDELA KESİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ  hayırlı uğurlu olması temennisiyle kurdeleyi keserek açılışı yaptılar.Kurdela kesiminin ardından da katılımcılara baklava çeşitleri, çerez,meşrubat ve çay ikramı yapıldı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10