Kızılpınarspor mağlubiyetle döndü

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Kızılpınarspor deplasmanda Ahimehmet Gençlikspor'a tek golle mağlup oldu.

17.10.2018 19:27:00 0
Kızılpınarspor mağlubiyetle döndü

1.Amatör Küme C grubunda oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet çıkartan Kızılpınarspor üçüncü hafta maçında deplasmanda üç puanlı Ahimehmet Gençlikspor’a konuk odu. Güçlü iki ekibin karşılaşması büyük çekişmeye sahne olurken, konuk ekip Kızılpınarspor ilk devrenin ilerleyen bölümlere  galibiyet golünü aradı. Ahimehmet Gençlikspor ilk devrenin sonlarına doğru geliştirdiği ataklarda Kızılpınarspor savunmasını geçemedi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı.

 

TEK GOLLE MAĞLUP

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kızılpınaspor galibiyet golü için rakip kaleye yüklenirken, ev sahibi ekip Ahimehmet Gençlikspor ise kontra ataklarla gol aradı. İlerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Ahimehmet Gençlikspor galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Kaan Önal düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Ahimehmet Gençlikspor’u öne geçirdi. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen mağlup duruma düşen Kızılpınarspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada Ahimehmet Gençlikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınarspor ligdeki ilk mağlubiyetini alırken, Ahimehmet Gençlikspor ise ikinci galibiyetini alarak puanını altı yaptı.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10