Bunalıma giren çiftçi intihar etti

Son aylarda ülke genelinde artan intihar olaylarına bir yenisi de Kızılpınar'da eklendi. Pazar günü Kızılpınar'da bir gencin intihar etmesinin adından dünde Kızılpınar'da çiftçilik ya

Çerkezköy 18.10.2018 12:17:00 0
Bunalıma giren çiftçi intihar etti

Kızılpınar Mahallesi’nde yaşayan evli ve 5 çocuk babası olan Mücahit Aydın (69), girdiği bunalım sonucu çiftliğinde başına ateş ederek intihar etti.

CANINA KIYARAK İNTİHAR ETTİ

Kızılpınar’da uzun yıllardan bu yana çiftçilik yapan, tarım kredi kooperatiflerinde, çiftçilik derneğinde, yağlı tohumlarda ziraat odalarında başkanlık ve yöneticilik görevlerinde de bulunan Mücahit Aydın, girdiği bunalım sonucu canına kıyarak intihar etti. İddiaya göre çiftlik çalışanlarına izin veren 69 yaşındaki beş çocuk babası Mücahit Aydın önceki gece başına ateş ederek intihar etti. Dün sabah çiftliğe gelen yakınları Aydın’ı kanlar içinde bulunca durumu hemen 112 ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk incelemede Aydın’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

İSTANBUL ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Ekonomik kriz nedeniyle girdiği bunalım sonucu intihar ettiği iddia edilen beş çocuk babası Mücahit Aydın’ın cansız bedeni nöbetçi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne daha sonra detaylı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın ardından çiftliğe akın eden Aydın’ın yakınları sinir krizi geçirirken, Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Biriken borçlarını ödemek için 400 tane koyununu ve traktörünü sattığı iddia edilen Mücahit Aydın’ın kredi için bankaya başvurduğu ve bankadan olumsuz cevap alınca da bunalıma girdiği iddia edildi.

Haber / Faik Onur KAYA-Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10