BAL'da 5 hafta heyecanı yaşanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta beşinci hafta maçları Pazar günü oynanacak yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde oynadığı karşılaşmalarda istediği sonuçları elde edemeyen temsilcimiz 1911 Çe

20.10.2018 14:36:00 0
BAL

Oynadığı üç karşılaşmayı gol atamadan kaybederek ligin dibine demir atan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ligin beşinci hafta maçında evinde altı puanı bulunan Bigaspor’u konuk edecek. Yükselişe geçmek isteyen temsilcimiz bu karşılaşmadan üç puan istiyor. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Bigaspor maçı hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköy Doğanspor dün yaptığı son hazırlıkların ardından maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşmadan üç puan hedeflediklerini kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yönetimi “ Bu hafta ölüm kalım maçına çıkıyoruz. Bigaspor’u mağlup ederek yükselişe geçmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı ve Çerkezköy halkını şehrin takımına sahip çıkmaya bekliyoruz. Takım olarak hedefimiz üç puan” diye konuştu. 

 

SAAT 15.00’DE BAŞLAYACAK

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Abdurrahim Gargi yönetirken, yardımcılıklarını ise Furkan Olcaş, Uğurcan Fidan ve Ali Koç yapacak. 

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE OYNAYACAK

 

Oynadığı üç karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğunda oturan Yeşilköyspor ise hafta sonunda beş puanı bulunan Tekirdağspor’a konuk olacak. Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Volkan Kırbaş’ın yöneteceği karşılaşmada Mustafa Kırbaş, Hakan Dursun ve Engin Ferik yardımcı hakem olarak görev yapacak. Geçtiğimiz hafta ilk yenilgisini alarak zirve yarışında ağır bir yara alan Edirnespor ise evinde yedi puanda bulanan Modafenspor’u konuk edecek. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Göksu Furkan Güngör, Okan Oral, Kağan Yıldızlar ve Ezel Arda Meral hakem triosu yönetecek. 

 

KIRKLARELİ DERBİSİ OYNANACAK 

 

Sekiz puanla üçüncü sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş ise evinde üç puanı bulunan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Çavuşbaşı Hanefi Dilmaç Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma aynı saatte başlarken, maçı Kadir Özgöde yönetecek. Özgöde’nin yardımcılıklarını ise Alp Osman Karaosmanoğlu, Merve Turan ve Süleyman Bahadır yapacak. Ligde puanı bulunmayan İstasyonspor ise evinde Kırklareli derbisinde Kavaklıspor’u konuk edecek. 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Fikret Hakan Abay, Mustafa Poyraz, Adem Utlu ve İlkay Selçik hakem triosu yönetecek. 

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR 

 

Oynadığı dört karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik ve tek yenilgi alarak yedi puanla beşinci sırada bulunan Adaspor ise bu sezon istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü oynanacak karşılaşmayı Neslihan Muratdağı yönetecek. Muratdağı’nın yardımcılıklarını ise Anıl Küçükkaraca, Görkem Bubektaş ve Yaşar Demir yapacak. Ligin iddialı ekiplerinden Kartalsopr ise evinde Uzunköprüspor ile galibiyet mücadelesi yapacak. Mete Aylıoğlu, Murat Varol, Mehmet Ali Yılmaz ve Atakan Kozik’in yöneteceği karşılaşma ise Pazar günü saat 15.30’da Bulvar Miman Kubilay Köse Stadyumunda oynanacak. 
 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10