Gazeteciler Bayramını kutladılar

21 Ekim Gazeteciler Bayramı dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Özen Çelik, Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Yusuf Temur ve partililer Çerkezk?

Çerkezköy 21.10.2018 21:19:00 0
Gazeteciler Bayramını kutladılar

Ziyarette AK Partililer Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ve duayen gazeteci Seyit Süren ve haber merkezi personelinin günlerini kutladı. Basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramını kutlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Özen Çelik “Basın mensupları olarak saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına yaptığınız görev çok önemli. Bizler çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyoruz ve 21 Ekim Gazeteciler Bayramınızı kutluyoruz. Çalışma hayatlarınızda da sağlıklı başarılı görevler temenni ediyoruz” dedi.

 

“ANKARA’YA GİDECEĞİZ”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Özen Çelik, Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Yusuf Temur genel merkezden kısa bir süre sonra atamalarının da geleceğini kaydettiler.

22 Ekim Pazartesi gecesi partililer ile Ankara’ya gideceklerini kaydeden , Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanvekili Yusuf Temur “ 100’e yakın partilimiz ile birlikte Pazartesi gecesi Ankara’ya gideceğiz. Salı günü AK Partinin grup toplantısına katılacağız ve milletvekillerimiz ile görüşeceğiz” dedi.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

2019 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Özen Çelik “ Gerek ilçe yönetimi, gerek kadın kolları gerekse ilçe gençlik kollarımız gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesini AK Belediyecilik yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Ziyarette günün anısına AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Özen Çelik gazetemizin duayen gazetecisi Seyit Süren’e çiçek takdim etti.

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10