Gündoğdu : Yasal işlem yapılsın

Tekirdağ J ve S Plaka Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde fabrikalara plakasız servis çeken araçlar olduğunu ve bu konuda yetkililerin yasal işlem yapmaların

Tekirdağ 21.10.2018 21:29:00 0
Gündoğdu : Yasal işlem yapılsın

Önceki gün dernek binasında basın açıklaması yapan Tekirdağ J ve S Plaka Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu” Dernek üyesi arkadaşlarımız Çerkezköy ve Kapaklı’dan Çerkezköy ve Kapaklı organize sanayi bölgelerindeki fabrikalara servis çeken bazı servis araçlarında kiminin arkasında kiminin ise önünde plakası bulunmayan araçları fotoğraflayarak bize gönderdiler. Yapılan denetimlerde denetim yapanlar bu plakasız  servis araçlarını görmüyor mu. Bu şekilde servis çekenler aynı plakayı başka araçlarında da kullanmadıklarını  nereden bilelim. Çerkezköy ve Kapaklı’da bu şekilde cirit atan araçlar var. Bu konuda yetkililerin sıkı bir kontrol ve denetim yaparak bu araçlarla ilgili yasal işlem yapmalarını istiyoruz” dedi.

 

GÖRDÜĞÜMÜZ LUZÜM ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPMAYI UYGUN GÖRDÜK

 

Gündoğdu“ Bizim gördüğümüz bu araçlar iki ilçemizde de yaklaşık bir yıldır bu şekilde servise çıkıyor. Dernek üyesi esnafımız bu koyu sıkı bir takibe alarak bu araçların fotoğraflayarak bize ulaştırdılar. Bizde bu konuda yetkililerden gereğini yapmalarını istememiz doğal hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Olaki bu plakasız araçlardan biri kaza yaparak birini çiğnese nasıl ispat edilecek. Bu araçların bazısının önünde plaka var, bazısının için önünde yok arkasında var.Gördüğümüz lüzum üzerine bu konuda basın açıklamayı uygun gördük ve yetkililerin gereğini yapmalarını istiyoruz “dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10