Karadeniz: Kapaklı'da her zaman potansiyel adayım

2014'te Ak Parti'den Kapaklı Belediye başkan adayı olan Ömer Karadeniz 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.  Basın mensuplarının sorularÄ

Kapaklı 22.10.2018 16:42:00 0
Karadeniz: Kapaklı

Dün Kapaklı’daki Şanlıurfa Kebap ve Lahmacun Salonu’nda saat 09:00’da düzenlenen kahvaltı programına Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan basın mensupları katıldı.

 

‘’GAZETECİLİK MESLEĞİNİN DEMOKRASİLERDE VAZGEÇİLMEZ BİR YERİ VAR’’

 

Kahvaltıda konuşan Ömer Karadeniz; ‘’Bu kahvaltımızın gerçek amacı 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir arada olup sizleri tebrik etmek. Gerçekten gazetecilik mesleklerin en başında gelen bir meslektir. Gazetecilik mesleğinin demokrasilerde vazgeçilmez bir yeri var. Demokrasilerde basının 4. kuvvet olduğuna inanıyorum. Yaz kış, gece gündüz, her şart altında çalışıp bizlere evimize kadar haberleri getiren bir mesleğin temsilcileri olarak sizleri kutluyorum’’ dedi.

 

‘’SÜREÇ BAŞLADIĞINDA ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLAYACAĞIM’’

 

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ömer Karadeniz, 2019 yerel seçimlerde  aday adayı olacak mısınız sorusu üzerine; ‘’ Biz zaten Kapaklı’da her zaman potansiyel adayım. Ben henüz resmi olarak aday adaylığımı açıklamadım. Ama süreç başladığında biz de aday adaylığımızı açıklayacağız’’ açıklamasında bulundu.  

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10