e-Twinning bilgilendirme toplantısı yapıldı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı e-Twinning bilgilendirme toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ın başkanlığında düzenlendi.

22.10.2018 17:40:00 0
e-Twinning bilgilendirme toplantısı yapıldı

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Mimar Kemaleddin Konferans Salonunda düzenlenen toplantının sabah düzenlenen ilk oturumuna, Edirne Merkez ile Havsa, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerinde bulunan okullarımızın yöneticileri, öğleden sonra düzenlenen ikinci oturumuna ise öğretmenlerimiz katıldı. 

 

İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt,  Kırlareli’nin e-twininning uygulamalarında çok iyi durumda olduğunu belirterek, daha da iyi duruma getirmek için gerekli çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

Cırıt; ‘’Ortaklaşa yürütülen her proje öğretmenlerimizin birlikte çalışma gücünü arttırıyor. Bu durum ekip çalışma ruhunu geliştiriyor. e-Twinning ile birçok okul ortak projeler sayesinde etkileşime geçiyor. Okulların birbirleriyle iletişim halinde olmasının çok güzel çalışmaların ortaya çıkmasını sağlıyor. e-Twinning kapsamında yapılan çalışmalar eğitim-öğretim sürecinin bir parçası. İlimizde görevli öğretmenlerimizin çok iyi çalışmalara imza atacak potansiyele sahip’’ dedi. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı e-Twinning bilgilendirme toplantısı, yapılan sunumlar ile davam etti.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10