Dereceye girenler ödüllendirildi

Santranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği'nin katkılarıyla Gülerçin Koleji tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrencil

Çerkezköy 22.10.2018 18:46:00 0
Dereceye girenler ödüllendirildi

Gülerçin Koleji tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası iki gün sürdü.  8 yaş altı, 10 yaş altı ve 14 yaş altı olmak üzere 3 kategoride yapılan satranç turnuvasına 146 öğrenci katıldı. Turnuvanın son günü okul konferans salonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.

 

AMACIMIZ SATRANCIN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAK

 

Ödül töreninde konuşan Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, “Gülerçin Koleji olarak öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almalarının yanı sıra sosyal aktiviteler kapsamında Santranç Federasyonu Tekirdağ il Temsilciliğimizin katkı ve destekleriyle düzenlediğimiz satranç turnuvasında amacımız satrancın  gelişimine katkı sağlamak olduğu gibi  öğrencilerimizin de satranç ile gelişimlerini aşmalarıdır. Bu turnuvada katkı sağlayan Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcimiz Aylin Aydoğdu’ya İlçe Temsilcimiz Ömer Çelik’e, Başhakem Ceyhan Aslan’a  hakemler Remzi Yakut’a ,Arzu Yılmaz’a,Seçim Akyol ve Uğur Bayar’a katkı ve emekleri için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca  turnuvaya katılan dereceye giren  ve giremeyen tüm öğrencilerimize  gösterdikleri mücadele nedeniyle kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

BU ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

 

Ardından konuşan Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu da, “Bence bu turnuvada turnuvaya katılanların hepsi birer şampiyon. Gülerçin Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’na katılan 146 öğrencinin her biri çok güzel bir mücadele örneği sergiledi. Bu nedenle turnuvaya katılan tüm satrançılarımızı kutluyorum. İki gün bizleri burada misafir eden ve bizlerle yakından ilgilenen Gülerçin Koleji Okul Müdürü Ömer Kürklü ve okul yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bu faaliyetlerimiz burada bundan böylede devam edecek” dedi.

 

ZEKA GELİŞİMİ İÇİN SATRANÇ ÖNEMLİ

 

Ödül töreninde son konuşmayı Gülerçin Koleji Kurucusu ve Sahibi Bülent Sait Gülerçin yaptı. Gülerçin, “Öncelikle bu turnuvada yer alarak güzel bir mücadele sergileyen tüm çocuklarımızı kutluyorum. Satranç öğrenmek ve satranç oynamak çok iyi bir şeydir. Satranç beyni çalıştırır ve aynı zamanda iyi şeyler yapmaya vesile olur. Bu nedenle benim de tavsiyem çocuklarımız boş zamanlarında satranç ile vakit geçirsinler. Zeka gelişimi bakımından satrancı öneriyorum. Bu turnuvada dereceye giremeyenler sakın üzülmesin bence de hepsi birer şampiyon. Dereceye girenleri tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

 

Ödül töreninde hazır bulunan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur da yaptığı kısa konuşmada, santrancın faydalarından söz etti ve bu turnuvada kaybedenin değil katılan her yarışmacının kazandığını söyleyerek,  dereceye girenleri tebrik etti. Gülerçin Koleji’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir bayramda böyle bir etkinlik düzenlediği için de okul yönetimini kutladı.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Gülerçin Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde dereceye giren yarışmacılara ödül ve madalyaları Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Oğur, Gülerçin Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sait Gülerçin, Eşi  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Gülerçin, Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü, Satranç Federasyonu Tekirdağ İl  Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömer Çelik tarafından verildi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10