Çorlu TSO'dan anlamlı yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi

Çorlu 24.10.2018 14:59:00 0
Çorlu TSO

Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ile Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede’ye teslim edildi.

 

BİN  AYAKKABI İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİYE ULAŞACAK

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Ayakkabı yardımıyla ilgili açıklamada bulunan “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam bin öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir. Bu imkanı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10