Kefaga, ürettiği 38 farklı ekmeğin tanıtımını yaptı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'nde faaliyet gösteren Kafega Fırın Kafe Restaurant üretimini yaptığı 38 farklı ekmeği halka tanıtımını yaptı. İşletme Müdürü Salih Ş

Çerkezköy 25.10.2018 18:57:00 0
Kefaga, ürettiği 38 farklı ekmeğin tanıtımını yaptı

Kafega Fırın Kafe Restaurant İşletme Müdürü Salih Şimşek, “İşletmemiz faaliyete geçtiği günden bu yana işletmemiz bünyesindeki ekmek fırınında 38 farklı ekmek üretiyoruz. Ürettiğimiz ekmekler ile halkımızın farklı ekmek taleplerinin yanı sıra ayrı damak tatlarına da cevap veriyoruz.Tanıtımını yaptığımız 38 farklı ekmek çeşidimizin vatandaşlarımıza ikram ederek beğenilerine sunduk.Tanıtımımız sırasında bugüne kadar işletmemizde 38 farklı ekmek üretiminin yapılmadığını bilenlerde öğrenmiş oldu. Kafega olarak sanayi kenti olan ilçemizde devamlı artan nüfusu ile birlikte farklı damak tatlarına da cevap vermek ve halkın bu yönde taleplerini karşılamak için faklı ekmek üretimi yapıyoruz. Kısaca herkes istediği ekmeği işletmemizde rahatlıkla bulabiliyor olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

Salih Şimşek, “Üretimini yaptığımız 38 farklı ekmek çeşidinin ilçe halkımızın ilgi göstermesi ve memnuniyetlerini belirtmesi bizleri mutlu ediyor. Trakya Bölgesi’nde 38 farklı ekmek çeşidi üreten ve halkımızın bu yöndeki taleplerini karşılayan tek işletmeyiz. Bu nedenle de işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz.işletmemize vatandaşlarımız damak tatlarına göre rahatlıkla ekmek bulabilir.38 farklı ekmek çeşidimize 2 farklı ekmek çeşidi daha ekleyerek 40’a yükselteceğiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10