Müreffeh bir Türkiye'ye ulaşacağımıza inanıyorum

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında; '' 'Cumhuriyetimizin bize kazandırdıkları, modern bir devlete dönüşmesi ve bugünkü seviyeye

Tekirdağ 26.10.2018 15:39:00 0
Müreffeh bir Türkiye

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, cumhuriyetin ilanının 95. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Ceylan; ‘’Bugün, aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi boyunca büyük kahramanlıklar gösteren Türk milletinin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eser olan Cumhuriyetimiz, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için attığımız adımların en önemlisidir’’ dedi.

 

TÜM DÜNYANIN ÖRNEK ALDIĞI BİR BAŞARI VE ONUR TABLOSUDUR

 

Ceylan; ‘’Cumhuriyetimizin bize kazandırdıkları, modern bir devlete dönüşmesi ve bugünkü seviyeye ulaşması, tüm dünyanın örnek aldığı bir başarı ve onur tablosudur. Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kuruluşundaki ortak duygular ve hedef etrafında kenetlenerek bugünlere gelmiştir. Yaşadığımız tüm badireleri birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır. Bugün geldiğimiz noktadan, her alanda daha da gelişmiş müreffeh bir Türkiye’ye ulaşacağımıza yürekten inanıyorum’’ dedi.  

 

MİLLETİMİZİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NI KUTLUYORUM

 

Milletin her ferdinin, özellikle çocukların, gençlerin; Cumhuriyetini ve millî egemenliğini yorulmadan her zaman koruyacak ve sahip olunan değerlere bağlılığını devam ettireceğini ifade eden Ceylan; ‘’Ayrıca muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için daima çalışacak, bu konuda yılgınlık ve ümitsizlik göstermeyecektir. Bu konuda inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum’’ dedi.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10