'Milletimizin yegane direnç kaynağı ülkü ocaklarıdır'

Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci yaptığı açıklamada ülkenin ve Çerkezköy'ün dış güçler ve onların yerli işbirlikçileri tarafından, ekonomik, ahlaki ve kÃ?

Çerkezköy 26.10.2018 17:01:00 0

Milli ve manevi değerlerin tahrip edildiğini, Türk çocuğunun Türk kültüründen koparılmak istendiğini kaydeden Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci “ Savaş yalnızca topla, tüfekle, bombayla, mayınla, tankla yapılmaz. Savaş, bir milletin köksel ve ahlaki değerlerini bitirerek veyahut bir başka Milletin değerlerine benzeterek de yapılır.  Dış mihraklar ve onların yerli işbirlikçileri çok iyi bilmektedirler ki, Türk Milletinin karakollarını zapt ederek değil, ahlaklarını zapt ederek onları yenebilirsiniz; Türk Milletinin Camilerini yıkarak değil, namus değerlerini yıkarak onları yenebilirsiniz; Türk Milletini cepheden cepheye koşturarak değil, Milleti harama alıştırıp, haram kazanca koşa koşa gider hale getirerek yenebilirsiniz; Türk Milletini işkencehanelerde değil; uyuşturucu batakhanelerinde yenebilirsiniz. Bugün verilen mücadele tam da budur. “Bizim nezdimizde bu bir iç savaştır ve açıkça söylüyoruz ki bu iç savaşta tarafız!” diye konuştu.

 

Değirmenci “ Türk Milletinin evlatları, fındık kadar ülkede devrim yapan Arjantinli serserileri değil, Orta Asya Bozkırlarının yiğidi Osman Batur’u bayrak yapmalıdır. Türk Milletinin evlatları, Amerika’nın bilmem ne tarikatının parlattığı 18’lik esrarkeşi şarkıcının değil, Rus mezalimine direnen Kafkas Kartalı Şeyh Şamil’i poster yapmalıdır. Türk Evladı atasını, ecdadını, öz değerlerini bilmeli ve ona göre yaşamalıdır. Yoksa Necip Milletimiz bu iç savaşın kazanan tarafında asla ve asla olamayacaktır.
Buradan açıkça söylüyoruz; bu iç savaşta haram saltanatlarına karşı helal lokmalara tarafız. Uyuşturucu batakhanelerine karşı, aile sofralarına tarafız. Ahlaksızlara karşı, ahlaka tarafız.
Rantçılara karşı, hizmetkarlara tarafız. Zalime karşı, mazluma; ezene karşı ezilene apaçık tarafız.

Adı konmamış bu ahlaki İç Savaş’ın adını koymuş bulunmaktayız. Ahlaksızlıkla bitirilmek istenilen milletimizin yegane direnç kaynağı Ülkü Ocaklarıdır” diye konuştu.

 

HABER: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10