Kutlamalar çelenk sunumu ile başladı

Kapaklı'da Cumhuriyetin 95. yılı kutlamaları dün Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Törende Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından At

Kapaklı 28.10.2018 16:51:00 0
Kutlamalar çelenk sunumu ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kapaklı’da Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cumhuriyetin 95.yılı tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Tören ilk olarak dün saat 13.00’da Atatürk anıtına çelenk sunumu ile gerçekleştirildi. Çelenk sunumu törenine Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçeJandarma Komutanı Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin,  İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, BBP Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

ÇELENKLERİ SUNDULAR

 

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın çelenkleri Atatürk anıtına sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk töreni sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00’da Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başlayacak. Kutlama töreni ise aynı gün saat 10.30’da Kapaklı Stadyumunda gerçekleştirilecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10