Kızılpınarspor ikinci yarı açıldı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda zirvede yer alan Kızılpınarspor hafta sonunda deplasmanda Sağlıkspor'a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada ikinci devre goller bulan

30.10.2018 15:53:00 0
Kızılpınarspor ikinci yarı açıldı

Tekirdağ 1.Amatör Kümede bu yıl şampiyonluk hesapları yapan Kızılpınarspor haftayı üç puan ile kapatmasını bildi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Pazar günü Ergene Sahası’nda saat 15.30’da oynanan karşılaşmaya Kızılpınarspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golünü arayan Kızılpınarspor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Taraftarının desteği ile kontrollü bir futbol ortaya koyan Sağlıkspor ise geliştirdiği pozisyonlarda Kızılpınarspor savunmasını geçemedi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan Kızılpınarspor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Sağlıkspor savunmasını bunaltan Kızılpınarspor arzuladığı golü ise Bayram ile buldu. Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ev sahibi ekip Sağlıkspor ise beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Kızılpınarspor Efekan ile bir gol daha bularak karşılaşmada 2-0 öne geçti. Üst üste gelen gollerle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledi. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınarspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kızılpınarspor bu galibiyet ile puanın 12 yayıp liderliğini devam ettirirken, Sağlıkspor ise dört puanda kaldı.

 

ÖMÜR TOPAÇ KAHVALTIDA AĞIRLADI

 

Karşılaşma öncesi ise Trakya 59 Reklam sahibi Ömür Topaç tarafından Yeşilçam Kahvesinde futbolculara ve teknik heyete moral kahvaltısı verildi. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Kızılpınrspor Başkanı Birol Öztürk, kendilerini kahvaltıda ağırlayan iş adamı Ömür Topaç’a teşekkür etti.Kızılpınarspor’a ligde başarılar dileyen Ömür Topaç “İlçemizin güzide takımlarından Kızılpınarspor’a Tekirdağ 1.Amatör Ligde başarılar diliyorum. İnşallah Kızılpınarspor bu yıl ligde şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10