Vali Ceylan'dan veda ziyareti

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararı ve  Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Tekirdağ Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Mehmet Ceylan kurum ve kuru

Tekirdağ 31.10.2018 14:05:00 0
Vali Ceylan

5.Kolordu Komutanı Tüm General Gürsel Yüz, ve Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu’ nu ziyaret eden Vali Mehmet Ceylan,  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a veda ziyaretinde bulundu.  Ziyarette  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya da hazır bulundu.

 

GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ceylan’a yeni görevinde başarılar dile Albayrak, Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Mehmet Ceylan'a görev süresi boyunca Tekirdağ'a sunduğu hizmetler için teşekkür plaketi takdim etti. Vali Mehmet Ceylan da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

 

Albayrak’ın ziyaretinin ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret öncesi Tören mangasını selamlayan Vali Ceylan İl Emniyet Müdürlüğüne bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek Emniyet Müdürlüğüne ait şeref defterini imzaladı.

Vali Ceylan, ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile vedalaştı.

 

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASINI DA ZİYARET ETTİ

 

Vali Ceylan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ederek vedalaştı. Veda ziyaretinde Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yurtseven yer aldı.

 

BÖLGENİN İLERLEMESİ VE GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ BİR PAY SAHİBİ OLDUNUZ

 

Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli bir pay sahibi oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.


SİZİ HER ZAMAN İÇTENLİĞİNİZ İLE ANACAĞIZ

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Sizi her zaman İlimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Odamız Meclisi ve Yönetim Kurulu adına şahsınıza yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Vali Ceylan veda ziyaretleri kapsamında Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

           

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10