Kırklarelispor kupaya veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile Kırklarelispor karşılaştı. Rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bulamayan Kırklarelispor

1.11.2018 12:59:00 0
Kırklarelispor kupaya veda etti

Önceki akşam Malatya Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Evkur Yeni Malatyaspor 30.Fabien Ceddy Farnolle, 4.Gökhan Akkan, 11.Eren Tozlu, 17.Michael Pereira, 19.Ahmet Ildız, 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça, 61.Mustafa Eskihellaç, 70.Sulley Muniru, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Kırklarelispor 13.İbrahim Demir, 2.Davut Babur, 4.Semih Durmuş, 7.Emre Balkı, 9.Ahmethan Köse, 10.Hakkı İsmet Şimşek, 12.Caner Bulut, 19.Emre Keleşoğlu, 20.Denis Taşkesen, 79.Yüksel Şişman, 77.Yusuf Çelik ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan Evkur Malatyaspor ileride Dia  gol ararken, Kırklarelispor ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. 35'inci dakikada kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen Murat Akça'nın vuruşunda top iki direğin birleştiği noktaya çarparak oyun alanına döndü.Bu pozisyonun ardından Evkur Malatyaspor oyuncuları topun çizgiyi geçtiğini iddia ederek uzun süre maçın hakemine itirazda bulundu. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.

 

SON DAKİKALARDA KAYBETTİ

 

52'nci dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Pereira şutunu çekti, top savunmaya çarparak oyun alanının dışına çıktı. 70'inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta kaleci ile karşı karşıya kalan Pereira sert vurdu. Onun vuruşunda top kaleciye çarparak oyun alanına geri döndü.82'nci dakikada orta sahadan ceza sahası içine topu taşıyan Eren, sağ kanatta bulunan Aleksic'e pasını verdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Aleksic topa sert vurdu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Son dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle birlikte oyun disiplininden kopan Kırklarelispor kalan dakikalarda etkinliğini kaybetti. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Evkur Malatyaspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10