Mücadele kervanına Özcan Kardeşler de katıldı

Ekonomik krizi yenmek için Türkiye genelinde başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele kervanına Çerkezköy'ün köklü firmalarından Özcan Kardeşler de  katıldı.

Çerkezköy 1.11.2018 20:15:00 0
Mücadele kervanına Özcan Kardeşler de katıldı

Beyaz eşya, mobilya züccaciye ve gıda sektöründe faaliyet gösteren Özcan Kardeşler, “ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhrandan çıkmak için başlatılan topyekün mücadele kervan da biz de varız” dedi. Beyaz eşyada başlattıkları yüzde 10 indirimin yanı sıra mobilyada da yüzde 20 indirim yaptıklarını kaydeden firma Yetkilisi Vahit Özcan “Biz 20 yılı aşkın süredir Çerkezköy’de 6 kardeş olarak 4 farklı sektörde faaliyet gösteren firmalar olarak devletimizin başlatmış olduğu Topyekun Seferberlikte Çerkezköy’de biz de varız diyoruz” dedi.

“1 OCAK 2019’A KADAR UYGULAYACAĞIZ”

Atatürk Caddesi’ndeki mağazalarında mobilya, beyaz eşya ve züccaciyede başlattıkları kampanyanın yanı sıra yine Atatürk Caddesi numara 81’de 6 yıldan bu yana Özcan Kardeşler Restaurant olarak hizmet verdikleri işletmede hazırladıkları çalışan menüsüyle yüzde 20’ye varan indirimler yaptığını kaydeden Vahit Özcan, “Çerkezköy’ü odun ateşinde döner tadıyla buluşturan ilk firmayız. Mevzubahis vatansa, pişecek aşsa o aşta bizim de bir damla tuzunuz bulunsun istedik. İşletmelerimizde başlatmış olduğumuz bu indirim kampanyasını restaurantımızda da 1 Ocak 2019 tarihine kadar uygulayacağız” dedi

ÇERKEZKÖY HALKI BİZİM ADIMIZI DA, TADIMIZI DA BİLİR

Özcan, kampanya kapsamında çalışan menüsü olarak hazırladıkları menüden Çerkezköy halkı ve esnafı sabah saat 11:00’dan sonra gün boyu yararlanacağını kaydetti. Odun ateşinde hazırladıkları döneri pilav üstünde yanında salata ayran ve günün çorbasıyla birlikte Çalışan Menüsü kapsamında 25 TL’ye vereceklerini  Özcan Kardeşler adına taahhüt eden Vahit Özcan “Çerkezköy halkı bizim adımızı da bilir, tadımızı da bilir. Dün olduğu gibi bugün de, bugün olduğu gibi yarın da önce vatanımıza ve milletimize, ardından kıymetli Çerkezköy halkına hizmet etmek bizim için onurdur, şereftir. Vatan varsa Özcan Kardeşler vardır” diyerek kampanyanın dalga dalga yayılmasını temenni etti. Özcan, tüm Çerkezköylülerin işletmelerinden yemekleri tatmaya davet etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10