6'ıncı haftada zorlu karşılaşmalar oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Ligde 6.hafta Pazar ve Pazartesi günün oynanacak olan yedi karşılaşma ile tamamlanacak. Hafta içinde erteleme karşılaşmasında evinde Kartalspor karşısında üç puanı son dakikalarda k

2.11.2018 13:25:00 0
6

TFF Bölgesel Amatör ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde Uzunköprüspor karşısında galibiyet arayacak.

 

KARTALSPOR İLE BERABERE KALDI

 

Hafta içinde erteleme karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor evinde güçlü rakibi Kartalspor’u konuk etti. Rakibi karşısında iki kez öne geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor son dakikalarda yediği golle karşılaşmadan bir puan ile ayrılmıştı. Bu karşılaşmanın ardından Uzunköprüspor maçı hazırlıklarına başlayan 1911 Çerkezköy Doğanspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.

 

ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Fikret Hakan Abay yönetirken, yardımcılıklarını ise Batuhan Bıyıklı, Emrah Topal ve Recep Buğra Çetin yapacak.

 

“TARAFTARLARIMIZI BEKİLYORUZ”

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköy Doğanspor yöneticisi İlhan Tural “ Geçtiğimiz gün erteleme karşılaşmasında Kartalspor’u elimizden kaçırdık. Rakibimiz karşısında iki kez öne geçmemize rağmen son dakikalarda kalemizde gördüğümüz golle önemli iki puanı evimizde bıraktık. Bu hafta ise evimizde bizim gibi alt sıralardan kurtulmaya çalışan Uzunköprüspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımız önünde bu zorlu karşılaşmayı kazanıp moral bulmak istiyoruz. Bu karşılaşmaya ise bütün taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

ÇORLUSPOR 1947 DEPLASMANA ÇIKACAK

 

Dört puanla ligde on ikinci sırada yer alan Çorluspor 1947 ise yedi puanla onuncu sırada bulunan Bigaspor’a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise karşılaşmada Anıl Küçükkaraca, Batuhan Akkuş ve Aytaç Çobanoğlu yapacak.

 

TEKİRDAĞSPOR EDİRNE DEPLASMANINDA

 

Haftanın önemli karşılaşmalarından birisi de Edirne’de oynanacak. Son haftalarda kötü sonuçlar alarak liderlikten yedinci sıraya düşen Edirnespor evinde geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor’u üç golle geçerek moral bulan dokuz puanlı Tekirdağspor’u konuk edecek. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Murat Madan’ın yöneteceği karşılaşmada Utku Gök, Akın Aydemir, Özgür Sevinç yardımcı hakem olarak görev yapacak.

 

KARTALSPOR KAVAKLISPOR’U KONUK EDİYOR

 

Son iki karşılaşmada 1911 Çerkezköy Doğanspor ve Çorluspor 1947 deplasmanlarında son dakikalarda bulduğu golle bir puanı kurtaran 12 puanlı Kartalspor Pazar günü evinde geçtiğimiz hafta Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş’yi mağlup ederek gövde gösterisi yapan Kavaklıspor’u evinde konuk edecek. Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Berkay Şenyel yönetecek. Şenyel’in yardımcılıklarını ise Semih Kocaman, Umutcan Kaymaz ve Özgör Köse yapacak.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Ligde Pazar günü ise üç karşılaşma oynanacak. 14 puanla lider durumda bulunan İstanbul temsilcisi Yeşilköyspor deplasmanda sekiz puanla dokuzuncu sırada bulunan Adaspor’a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazartesi günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Kadir Özgöde, Adem Mazlum, Muhammed Ayrım ve Ozan Yalçın hakem triosu yönetecek.

 

İKİ KARŞILAŞMADA DAHA VAR

 

Geçtiğimiz hafta Kavaklıspor’a deplasmanda mağlup olarak liderlikten dördüncü sıraya düşen 11 puanlı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş evinde sekiz puanı bulunan Çanakkale Dardanelspor’u konuk edecek. Çavuşbaşı M.Hanefi Dilmaç Sahası’nda Pazartesi günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin yardımcılıklarını ise Okan Oral, Erdi Öz ve Zeki Erdem Şen yapacak.

Ligde oynadığı altı karşılaşmayı da kaybederek puansız son sırada bulunan İstasyonspor ise evinde 14 puanla averajla ikinci sırada bulunan Modafenspor’u konuk edecek. Lüleburgaz 8.Kasım Stadyumunda Pazartesi günü oynanacak olan karşılama ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Burak Akyel, Gülşah Nur Şen, Rıdvan Çevik ve Aytaç Sönmezer hakem triosu yönetecek.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10