Süper ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde altıncı hafta Pazar günü altı karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz hafta Malkara deplasmanında ilk mağlubiyetini alarak liderliği Marmaraereğlisi Belediyespor'a devreden Kap

2.11.2018 13:31:00 0
Süper ligde zorlu hafta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde altıncı hafta öncesi Marmaraereğlisi Belediyespor 15 puanla lider durumda bulunurken, Kapaklıspor ve Çorlu Kültürspor ise 12’şer puanla lideri takibini sürdürüyor.

 

KAPAKLISPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta Malkara deplasmanında Malkara 14 Kasımspor’a mağlup olarak ilk yenilgisini alan Kapaklıspor liderliği ise Marmaraereğlisi Belediyespor’a devretmişti. Kapaklıspor bu hafta ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

 

“HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN “

 

Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu hafta evimizde Çorluspor’u konuk edeceğiz. Geçtiğimiz hafta deplasmanda öne geçmemize rağmen Malkara 14 Kasımspor’a mağlup olarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ise evimizde ki karşılaşmayı kazanarak taraftarımız ile barışmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. Takım olarak hedefimiz üç puan” dedi.

 

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftanın en önemli karşılaşması ise Çorlu’da oynanacak. 15 puanla lider durumda bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor deplasmanda 12 puanla üçüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor’a konuk olacak. Zirve adına önemli karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Ligde 10 puanla dördüncü sırada bulunan Saray Belediyespor ise evinde geçtiğimiz hafta lider Kapaklıspor’u yenerek büyük sükse yapan Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise sat 15.00’de başlayacak. 10 puanla beşinci sırada bulunan Muratlı Belediyespor ise Muratlı Sahası’nda yedi puanı bulunan 100.Yılspor’u konuk edecek. Karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan puansız 1461 Karadenizspor ise evinde Büyükyoncalıspor karşısında puan arayacak. 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 15.00

 

SİTESPOR SAĞLAMTAŞSPOR’A KONUK OLACAK

 

Geçtiğimiz hafta 1461 Karadenizspor’u mağlup ederek kendine gelen Kapaklı Sitespor ise deplasmanda Malkara ekiplerinden Sağlamtaşspor’a konuk olacak. Pazar günü Malkara Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz hafta elde ettiğimiz galibiyet ile büyük moral bulduk. Bu hafta ise Sağlamtaşspor deplasmanına çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Takım olarak ilk haftalar kötü yenilgiler almamıza rağmen ilerleyen haftalarda toparlandık. Ben futbolcu kardeşlerimize güveniyorum ve deplasmandan da üç puan ile dönmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10