9 mahallede 7 saat elektrik yok!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy ilçe merkezinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı, elektrik kesintilerine karşı vatandaşı uyardı. Yapılan açıklamada Çerkezköy Fevzip

Çerkezköy 2.11.2018 16:56:00 0
9 mahallede 7 saat elektrik yok!

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarafından yapılacak olan çalışmalar nedeniyle, yarın Çerkezköy Fevzipaşa, Gazi Osmanpaşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih, Bağlık, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt ve Kızılpınar mahallerinde 4 kasım pazar günü 08.00-15.00 saatleri arasında yaşanacak kesintiler için vatandaşı uyardı.

 

7 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

 

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 4 Kasım Pazar günü  Fevzipaşa, Gazi Osmanpaşa, Gazi Mustafa Kemal Paşa, Fatih, Bağlık, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt ve Kızılpınar mahallerinde 08.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği belirtildi. Toplam 7 saat sürecek olan elektrik kesintisi için TRDEAŞ vatandaşlrı uyardı.

 

UYARIDA BULUNDU

 

TREDAŞ elektrik kesintisinin yaşandığı bölgelerde ikamet eden vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için hatırlatmalarda bulundu. TREDAŞ tarafından yapılan açıklamada “ TREDAŞ olarak enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz” dedi. Açıklamanın devamında , abonelerin elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği söylendi. Ayrıca, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10