Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak

Hz. Muhammed (s.a.v)'in  doğumu olan Mevlid-i Nebi Haftası 23 Kasım cuma günü itibariyle yurt genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak. Çerkezköy İlçe MüftülüÄ

Çerkezköy 4.11.2018 16:43:00 0
Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak

İlçe Müftülüğü toplantı Salonu'nda yapılan Nebi Platformu toplantısına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Diyanet İşleri Vakfı Çerkezköy  ilçe yöneticileri, ilçedeki camilerde görev yapan imamlar, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile toplam 50 kişi katıldı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

İki saat süren toplantıda, katılımcılar 23 Kasım cuma gününde Mevlid-İ Nebi Haftası’nda Çerkezköy İlçe Müftülüğü’nün ilçede düzenleyeceği programa katkı sağlamaları konusunda neler yapılabileceği konusunda katılımcıların tek tek görüşleri alındı. 23 Kasım tarihinde başlayacak olan ve bir hafta sürecek Mevlid-İ Nebi Haftası etkinliklerinde  Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda geniş kapsamlı bir konferans, camilerde mevlit, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda da konferans düzenlenmesi kararlaştırıldı. Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından etkinlik programının halka duyurulacağı ifade edildi. 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10