Başkan Ünal: Yeniden adayım

Çerkezköy S.S. 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  olağan kongresi 25 Kasım pazar günü Güneşler Otel'de 10.00-12.30 saatleri arasında yapılacak. Kongrede Mevcut Başkan Nafis Ünal'

Çerkezköy 5.11.2018 16:37:00 0
Başkan Ünal: Yeniden adayım

Çerkezköy S.S. 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, kooperatifin olağan genel kurul toplantısının 25 kasım pazar günü Güneşler Otel’de yapılacağını belirterek " 3 dönemdir  büyük bir özveri ile sürdürdüğüm Çerkezköy S.S. 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığı görevine 25 Kasım tarihinde yapılacak olağan kongrede de  ekibimle birlikte devam etme kararı aldık. Bu nedenle kongrede başkanlığa adayım. Şu anda benden başka aday çıkmadı çıkarsa çıkan arkadaşla kongrede yarışırız" dedi.

 

YENİ DÖNEMDE DE ÇOK DAHA ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ 

 

Kooperatifin olağan kongresine kooperatif ortaklarının tamamının katılım göstermesini isteyen Ünal, "Kooperatif yönetimi olarak bugüne kadar devamlı olarak ortaklarımızın menfaatlerini korumak ve kollamak için elimizden gelen çalışmanın en iyisini yapmaya gayret ettik ve ediyoruz. Yönetim olarak her birimizin çiftçi olması nedeniyle de kooperatif ortaklarımızın sıkıntılarını en iyi şekilde yetkili makamlara aktararak sıkıntılarımızın çözümü konusunda tüm çiftçilerimize katkı sağlıyoruz. Kongrede de ortaklarımız yeniden teveccüh göstererek bizleri göreve getirmeleri durumunda yeni dönemde de çok daha özverili şekilde çalışma yapacağımızın bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10