Enflasyonla Topyekün Mücadele'ye kırtasiyeciler de katıldı

Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak'ta faaliyet gösteren Doruk Kitap Kırtasiye Sahibi Sercan Akan  Enflasyonla Topyekün Mücadeleye destek verdiğini belirterek; "Ülkemizin ekonomik krizden bir an önce düze çıkmas

Çerkezköy 5.11.2018 19:02:00 0
Enflasyonla Topyekün Mücadele

Sercan Akan, Hükümetin Enflasyonla Topyekün Mücadele kararını uygulamaya koyduğu günden itibaren işyerinde indirim başlattığını belirterek, "Doruk kitap Kırtasiye olarak, kırtasiye, soru bankası ve okul çantalarında ciddi indirim yapıyoruz. Kırtasiye ürünlerinde  yüzde 10, kitap ve soru bankası yayınlarında  yüzde 20 ve okul çantalarında da yüzde 25 oranında indirim uyguluyor ve satışlarımızı da bu şekilde yapıyoruz. Bir süredir durgun giden işlerimizin de bu indirimli satışlar ile hareket kazanacağını da umuyoruz" dedi.

 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ÇOCUKLARINA ÜRÜNLERİMİZİ ÜCRETSİZ VERİYORUZ

 

 Doruk Kitap Kırtasiye Sahibi Sercan Akan şöyle devam etti;  "Doruk Kitap kırtasiye olarak ilçemizde ikamet eden şehit ve gazilerimizin çocuklarına kırtasiye ürünlerini ücretsiz olarak veriyoruz. Devletimizin ülke genelinde başlattığı bu Enflasyonla Topyekün Mücadele’ye her iş kolunun destek vermesini temenni ediyorum. İnşallah ülkemiz bu ekonomik sıkıntıdan kısa zaman içinde düze çıkacağına da inancım tam" dedi.

haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10