Enflasyonla mücadeleye Zümbül Oto Lastik de katıldı

Çerkezköy 'de 35 yıldır oto lastik bölge bayiliği yapan Zümbül Oto Lastik Firması Sahibi Ali Zümbül de Enflasyonla Topyekün Mücadele kervanına katıldı.

Çerkezköy 6.11.2018 14:08:00 0
Enflasyonla mücadeleye Zümbül Oto Lastik de katıldı

Hükümetin ülke genelinde ekonomik krizden kurtulmak için başlattığı Enflasyonla Topyekün Mücadele’ye Çerkezköy'de birçok esnafın katılarak destek vermesinin sevindirici bir durum olduğunu ifade eden Zümbül; ‘’Oto lastik satıcısı olarak biz de destek vermek için kampanyaya katıldık. Her marka oto lastik çeşitlerinde indirimli satışlarımız başlamıştır. Bu kampanyaya tüm esnaflarımızın destek olması gerektiğine inanıyorum. Herkes bu konuda üzerine düşeni yaptığında kısa sürede bu ekonomik krizden çıkacağımızı düşünüyorum ve bu mücadeleyi ülkemiz kazanacak" dedi.

 

LASTİK FİYATLARI AĞUSTOS AYI FİYATLARINA GERİLEDİ

 

Ali Zümbül şöyle devam etti, "Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında hayata geçirdiğimiz indirimli satışlarla lastik fiyatları şu anda Ağustos ayı fiyatlarına geri döndü. 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan araçlarına lastik ihtiyacı olan vatandaşlarımız yararlansın. Gerçekten şu anda lastikler çok ekonomik bir fiyatla satışta bulunuyor. Durgun giden esnafın da bu kampanya ile işleri hareket kazanacaktır" diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10