240 cana umut oldular

Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP), Ahbap Tekirdağ adıyla Tekirdağ'da düzenlediği çalışmalara bir yenisini daha ekledi.  Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına g?

Tekirdağ 6.11.2018 14:24:00 0
240 cana umut oldular

Ahbap Tekirdağ İnsanlık Çalışma Grubu Başkanı Devrim Yaşar Yılmaz, Ahbap Tekirdağ üyelerinin kan verdiğini ifade ederek Ahbap Tekirdağ’ın 30 gönüllüsü ile gün boyu kan bağışının önemini anlatıp “1 kan 3 can” sloganıyla Kızılay’ın broşürlerini vatandaşlara dağıtarak gün sonunda 80 kişinin kan bağışı yapmasında etkin rol oynadığını kaydetti.

 

ÜLKEMİZİ GELECEĞE TAŞIMAK ÜZERE PROJELER ÜRETEN BİR TOPLULUĞUZ

 

Güzel bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yılmaz, Kızılay ile birlikte yaptığımız çalışmada bizler sadece halkımıza kan vermenin önemini hatırlatmaya çalıştık’’ dedi. Ahbap Tekirdağ’ın sadece kan verme projesi olmadığını ifade eden Yılmaz; “Bizler yeri geliyor ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyacını ortadan kaldırıyoruz. Yeri geliyor sokak hayvanları, kuşlar için çalışmalar yapıyoruz. Fidan dikiyor, çevremizi temizliyoruz. Huzurevindeki büyüklerimiz ile hep birlikteyiz. İyilik üzerine inşa edilmiş şehirlerimizi ve ülkemizi geleceğe taşımak üzere projeler üreten bir topluluğuz.” Şeklinde konuştu.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10