Çerkezgücü Kapaklı'dan üç puanla döndü

Tekirdağ 1. Amatör C Grubu'nun 6. haftasında Kapaklı Kartalspor ve Çerkezgücüspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan ÇerkezgÃ

6.11.2018 16:53:00 0
Çerkezgücü Kapaklı

4 Kasım Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 12.00’de başladı. Kapaklı Kartalspor maça Sabri, Barış, Ali, Aytaç, Sinan, Tanju, Özden, Fırat, Uğur, Numan ve Tolgahan ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Çerkezgücüspor Onur, Ufuk, Mehmet, Aykut, Hasan, Zeki, Mustafa, Tarkan, Sinan, Tamer ve Umut kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Her iki takımında üç puan parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen bölümlere doğru Çerkezgücüspor ileride Hasan Barut ile gol aramaya çalıştı. İlk devrenin sonlarına doğru Çerkezgücüspor bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Hasan’ın pasıyla hareketlenen Zeki şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi. Rakibinin golüne engel olamayarak mağlup duruma düşen Kapaklı Kartalspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çerkezgücüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

HASAN FARKI İKİYE ÇIKARDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kapaklı Kartalspor karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklendi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Çerkezgücüspor 60’ıncı dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta defansı az adamla yakalayan Çerkezgücüspor’da topla buluşan tecrübeli oyuncu Hasan Barut düzgün vuruş ile topu ağlara gönderip farkı ikiye çıkardı.

 

PUANINI 10 YAPTI

 

Zaman zaman sertliklerinde yaşandığı karşılaşmada Çerkezgücüspor’dan Tarkan, Kapaklı Kartalspor’dan Aytaç kırmızı kart gördü. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Çerkezgücüspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezgücüspor bu galibiyet ile puanını da 10’a çıkardı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10