Farklı deneyim kazandılar

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcileri tarafından Ankara-Eskişehir Kültür Kampı düzenlendi. 3-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kampa 37 izci ve 8 lider katıldı.

Çerkezköy 6.11.2018 16:55:00 0
Farklı deneyim kazandılar

2 Kasım Cuma akşamı Çerkezköy’den yola çıkan izci ve liderler, ilk olarak Ankara’yı ziyaret etti. Milas Gençlik Spor İzcileri ile birlikte önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret eden izci ve liderler, ardından 1. ve 2. Meclisi, Şehit Cuma DAĞ Tabiat Tarihi Müzesi ve Hamamönü’nü gezdi. Ankara programını tamamlayan izci ve liderler, ardından Eskişehir’e geçti.

 

ESKİŞEHİR’İ DE GEZDİLER

 

Ankara’nın ardından Eskişehir programına geçen izci ve liderler Türkiye İzcilik Federasyonu Etik Kurul Başkanı 4 Tahtalı Eğitimci İzci Lideri Ramazan İbrahim Birol ev sahipliğinde Sazova Kültür Parkı, Masal Şatosu, Eskişehir Hayvanat Bahçesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi, Eskişehir Havacılık Müzesi’ni ziyaret ettiler. Yeni yerleri görüp farklı deneyim kazanan izciler, pazartesi günü sabaha karşı Çerkezköy’e döndü.

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10