Belediyeyi siyah çelenkle protesto ettiler

Marmara Ereğlisi'nde bir grup vatandaş, belediyeden gerekli hizmetleri alamadıklarını öne sürerek kapısına siyah çelenk bıraktı.

Marmara Ereğlisi 6.11.2018 17:20:00 0
Belediyeyi siyah çelenkle protesto ettiler

Belediyeden yeterli hizmet alamadıklarını öne süren bir grup vatandaş, Yeniçiftlik ek hizmet binası önünde protesto eylemi yaptı. Grup, ellerinde 'Başkan neredesin beya, çamurla yaşamaya devam' yazılı pankart ve dövizler taşırken, grup adına konuşan Hüseyin Alp, “Ben burada yaşayan emekli bir vatandaşım ve yıllardır burada yaşıyorum. Etrafımdaki insanların her birisinin birbirine ‘ya buradaki belediye çalışmıyor’ diye bu belediyenin çalışmadığını duyuyorum. Dedim ki kardeşim belediye çalışmıyorsa, buyurun gelin sesimizi duyuralım. Belediyenin bütün anonslarına rağmen ‘hiç kimse oraya gitmesin’ demesine rağmen sağ olsun arkadaşlarımız buraya geldi ve gelenlerden Allah razı olsun bizim arkamızda kimse yok, hiçbir parti yok” dedi.

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

 

Konuşmaların ardından belediye ek hizmet binası önüne siyah çelenk bırakan kalabalık daha sonra oradan ayrıldı. Protesto eylemi süresince jandarma ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

Haber / Esengül ÖZDEMİR


0282 726 91 91
0282 747 65 10