Sorumsuz insanlardan bıktı

Çerkezköy'de yaşayan Duran Dağdelen, engelli oğlunun eve rahat girip çıkması için apartmanın girişinde yaptırdığı rampanın önüne sorumsuz sürücülerin araçlarını park etmesin

Çerkezköy 6.11.2018 18:15:00 0
Sorumsuz insanlardan bıktı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kaptan Sokak’ta ikamet eden ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Duran Dağdelen, 15 yaşındaki fiziksel engelli oğlu Umut Dağdelen için bina yapılırken apartmana yapılmayan rampayı belediyenin destekleriyle yaptırdı. Rampanın önüne evin karşısındaki kahvehaneye gelen sorumsuz insanların araçlarını park etmesi nedeniyle oğlunun rahat geçememesinden şikayetçi olan Duran Dağdelen, defalarca kahve işletmecilerini uyarmasına rağmen, sorumsuz sürücülerin aynı davranışı karşısında ne yapacağını şaşırdı.

 

‘’EVİN ÖNÜNE RAMPA YAPTIRDIM’’

 

Çerkezköy’ün genelinde sorumsuz sürücülerin araçlarını rampa önlerine park etmesi nedeniyle engelli vatandaşların sorun yaşadığını belirten Duran Dağdelen, fiziksel engelli oğlum için oturduğum evin önüne rampa yaptırmak istedim.  Çünkü oğlum büyük olduğu için sürekli sandalye ile gezmesi gerekiyor. Ancak rampa yaptırmak için maddi imkanım yetmedi. Oğlumun öğretmeninin Çerkezköy Belediyesi’ne rampa yapılması gerektiğini söylemesi üzerine rampa belediye tarafından yaptırıldı’’ dedi.

 

“ŞİKAYETÇİYİM”

 

Sorumsuz sürücülerden şikayetçi olduğunu ifade eden Duran Dağdelen, ‘’ Oturduğumuz apartmanın karşısındaki kahvehaneye gelen sorumsuz sürücüler araçlarını rampanın önüne park ediyorlar. Defalarca kahve işletmecisini uyarmama rağmen bu sorunu çözemedim. Bana, ancak rampanın bulunduğu yere levha yaptırıldıktan sonra ceza kesme yetkisinin olduğu söylendi. Levhayı kendim yaptıracağım. Artık sorumsuz sürücüler yüzünden çile çekmek istemiyoruz’’ şeklinde konuştu. 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10