Turlin: Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız

 İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Ankara ziyaretinin ardından basın toplantısı düzenledi. Turlin, dün saat 13:00'da ilçe teşkilatında düzenlediği toplantıda, Ankara

Çerkezköy 7.11.2018 17:40:00 0
Turlin: Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız

Ankara ziyareti hakkında bilgi veren İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin " İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi olarak önce partimizin TBMM'deki grup toplantısına katıldık. Sonra Tekirdağ Milletvekilimiz Enez Kaplan'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Ardından Milletvekilimiz Enez Kaplan ile birlik onurumuza verilen yemeğe katıldık" dedi.

 

GENEL BAŞKANIMIZ SIKI BİR ÇALIŞMA YAPMAMIZI İSTEDİ

 

Meclis ziyaretinin ardından partinin genel merkezine geçerek Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ettiklerini ifade eden Turlin, Yaptığımız görüş alışverişi sonunda çalışmalarımız hakkında kendilerini detaylı bilgiler aktardık. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener de bizlere yerel seçimlerde nasıl bir çalışma yapmamız gerektiği konularında bilgiler verdi. Genel Başkanımız bizlerin yapacağı çalışmalarda başarılı olacağımıza inandığını ifade ederek, yılmadan yorulmadan sıkı bir çalışma yapmamızı istedi. Bizler de bizden istenileni en iyi şekilde yerine getireceğiz."dedi.

 

YEREL SEÇİMLERDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELİRLEME KONUSUNDA İLÇE BAŞKANLIKLARINA TAM YETKİ VERİLECEK

 

Turlin "Genel  Başkanımızın ziyaretinin ardından da  Sayın  Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'ı ziyaret ettik ve yerel seçimler konusunda yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendileri de bizlere yerel seçimlerde çizeceğimiz yol haritasını belirledi. Yerel seçimlerle ilgili gündemin ana maddeleri tüm ilçelerde genel başkan yardımcıları ve üst yönetimin katılımlarıyla yapılacak olan istişare toplantıları düzenlenmesi, İYİ Parti'nin ittifakı milletle yapacağı, adaylarını partinin kendi içinden çıkaracağı, bu haftaki yapılacak olan genel idare kurulu toplantısında ilçe başkanlıklarına  tam yetki verilmesi konuları bizlere aktarıldı.

 

ÜSTLENDİĞİMİZ GÖREVİ YEREL SEÇİMLERDE DE LAYIKIYLA YAPACAĞIZ

 

Cemalettin Turlin, "İYİ Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak ilçemizde bu yerel seçimlerde başarılı olmak için biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmak için büyük bir gayret içindeyiz. İYİ Parti olarak artık sahalardayız. İlçemiz genelinde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Üstlendiğimiz görevi yerel seçimlerde de layıkıyla yapacağız. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Türkiye İYİ Parti belediye başkanları ile çok iyi olacak" diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10