AK Parti Aday Adayı Erkılınç yine Akay'ı eleştirdi

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları arasında yer alan Yılmaz Erkılınç, yaptığı yazılı açıklama ile yine hedef tahtasına koyduğu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'?

Çerkezköy 7.11.2018 18:07:00 0
AK Parti Aday Adayı Erkılınç yine Akay

Akay’a yönelik sert ifadeler kullandığı yazılı açıklamasında Akay’ın seçim sonrası “Belediyeden içeriye girerken parti rozetimi çıkardım ve herkesin belediye başkanı olacağımı söyledim”  sözüne atıfta bulunarak Akay’a art arda sorular sıralayan Erkılınç, Akay’ın seçim beyannamesinin yüzde 85’ini gerçekleştirdiği söylemine de “Bana göre yüzde 100 batırdınız” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’E NE YAPTINIZ

 

“Çerkezköy’e ne yaptınız, var olan piknik alanına 4 lamba 4 mangal koyarak mı, pazarcı kardeşlerimizin 20 metrekare olan yerlerini 10 metrekareye düşürüp gasp ederek mi, Atatürk ve Öztrak Caddelerini uyguladığınız tek yön uygulaması ile arapsaçına çevirerek mi, esnafın tapulu malları olan dükkan önlerini keyfi uygulamanıza göre ayrımcılık yaparak herhangi bir yazı göndermeden herhangi bir bedel ödemeden gasp ederek mi, kendi yandaşlarınızın halkın olan kaldırımları işgal etmesine göz yumarak mı herkesin başkanı olduğunu iddia ediyorsun? Ayrımcılık yapmadığını iddia ediyorsan önce kendi ilçe başkanını işgal ettiği vatandaşın kaldırımını gözünüz görsün” diyen Erkılınç, Akay’ın tüm bu sorunlara rağmen hiç sıkılmadan hiç çekinmeden beyannamesinin yüzde 85’imni gerçekleştirdiğini söylemesinin gerçeklerle uzaktan yakından alakasının olmadığını belirterek Akay’ı yalan söylemekle itham etti.

 

“HALKA SIRTINIZI ÇEVİRDİNİZ”

 

Erkılınç, kendisinin belediye başkanlığı görevine geldiğinde belediye başkanının nasıl olduğunu Akay’ın da göreceğini, belediye hizmetlerinin nasıl verileceğini Çerkezköy halkının da göreceğini belirtti. Kendisinin belediye başkanı olduğunda Akay ve ekibinin de parklardan sorumlu olarak Çerkezköy’e hizmet edebileceklerini söyleyerek Akay’ı halkın ve şehrin gerçek ihtiyaçlarını görmemekle, vizyon sahibi olmamakla ve donanımsızlıkla itham eden Erkılınç, TESKİ’nin beceriksizliğinin faturasını şehrin göbeğinde işyerlerini su basan esnafların ödediğini söyledi. Akay’ı vatandaşı kapıdan çeviren, halkı makamına almayan, derdini dinlemeyen bir başkan olarak nitelendiren Erkılınç, Vahap Akay’ın belediye başkanı olarak adını başarısızlar listesine yazdırdığını iddia etti. Erkılınç “Seçilmiş bir başkan olduğunuzu unuttunuz ve halka sırtınızı çevirdiniz, makam sevdasına kapıldınız, kendinize özel asansör yaparak gizli geçiş kapıları yaptınız. Halktan kaçıyorsunuz” diyerek bu düşünce ve bu hizmetlerle bu saatten sonra Akay’ın yapması gereken tek şeyin aday olmak değil, istifa etmek ve şehri terk etmek olduğunu kaydetti.

 

“ŞİMDİ NASIL OY İSTEYECEK?”

 

Cambazlar Sokak’ta belediyenin yaptığı çalışmalar esnasında esnafın meramını anlatmak için en az 10 kez Vahap Akay’dan randevu istemesine rağmen, Akay’ın kendisine randevu vermediğini söyleyen Erkılınç “Esnafa, halkına randevu vermeyen bir insan şimdi halkı, esnafı dolaşarak nasıl oy isteyecek” dedi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10