Yazar Köşker, Gülerçinli öğrencilerle buluştu

Gülerçin Koleji tarafından kariyer günleri kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinin bu ayki konuğu Çocuk Edebiyatı yazarlarından Taylan Özgür Köşker oldu. 

Çerkezköy 8.11.2018 14:34:00 0
Yazar Köşker, Gülerçinli öğrencilerle buluştu

Gülerçin Koleji Konferans Salonu'nda dün 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen etkinlikte yazar Taylan Özgür Köşker, okumanın insanın hayal gücünü attırdığını belirterek, "Sevgili çocuklar amacım sizlere okumakla kapı açmak, sizlerin hayal gücünü bizden daha çok fazla olmasını sağlamaktır. Şu bir gerçek ki okumak insanın hayal gücünü inanın çok daha fazlalaştırıyor. Bu nedenle bol bol kitap okumanızı öneriyorum. Ben çok kitap okuyan biri olarak hayal gücümü oldukça geliştirdim ve hayal gücüm geliştikçe kitap yazmaya yöneldim. Kitap yazmaya başladığımda bana birçok tanınmış yazarlar da destek verdi ve hala veriyorlar. Bugüne kadar yazarların hemen hemen tüm kitaplarını da severek okudum’’dedi.

 

ÖĞRENCİLERİN SORULARINIDA YANITLADI

 

Yazar Taylan Özgür Köşker, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşinin ardından Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü okulun kariyer günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi ve imza törenine katıldığı için Yazar Köşker'e teşekkür ederek, çiçek hediye etti. Ardından Yazar Taylan Özgür Köşker okulun giriş lobisinde öğrencilere kitaplarını imzaladı.
YAZARIN BAŞLICA KİTAPLARI
Taylan Özgür Köşker, çocuk ve gençlik, çocuk öykü, edebiyat kategorilerinde eserler yazan bir yazardır. Başlıca kitapları, ‘Ah Tamara’,  ‘Beyaz Tünel’,  ‘Kitaplıktaki Kelebek’,  ‘Öteki Ada'dır
 

Haber/Seyit SÜREN
 
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10