Kırmacı'nın plaketi kardeşine verildi

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 'Şehit Yusufeli Cengiz Akyıldız ve Onur Kırmacı' anısına düzenlenen turnuvada ödül tören

8.11.2018 17:27:00 0
Kırmacı

Temmuz ayında geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Onur Kırmacı’nın Milliyetçi Hareket Partisine olduğu kadar ülkü ocaklarına da büyük emeklerinin geçtiğini kaydeden Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya “ Bu yıl geleneksel olarak 4’üncüsü düzenlediğimiz turnuvada aramızda olmayan merhum ülküdaşımızın kardeşi Mert Kırmacı’ya plaketini takdim ettik. Geçtiğimiz ay tamamlanan turnuvada 14 takım mücadele ederken, finalde Konak İdmanyurduspor’u mağlup eden Has Acarlar şampiyon olmuştu” dedi.

 

BEYİN VE BEDEN SPORUDUR

 

Dört yıldır geleneksel hale getirdikleri turnuvayı bu yıl buruk kapattıklarını söyleyen Mert Kaya “ Her Türk genci mutlaka sporla yakından uzaktan ilgilenmesi gerekiyor. Hele ki Türk gençleri, milliyetçi, ülkücü gençlikse mutlaka bir diğer birden fazla spor dalı ile ilgilenmelidir. Gençliğimiz kahve köşelerinden, oyun salonlarından daha da önemlisi uyuşturucu batağından kurtarmanın yolu önce beyin sporu ardından ise beden sporudur. Ülkü ocaklarında onlarca genç yaptıkları fikir alışverişleriyle beyinlerini dış mihrapların sinsi oyunlarına karşı zihinde tuttukları gibi salonlarda ve sahalarda yaptıkları sporlarla da bedenleri zihinde tutacaklardır’ diyerek ülkü ocaklarının sportif faaliyetlerinde görev ve rol alan gençlere teşekkür etti.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10