Olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salon'unda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlÄ

Tekirdağ 9.11.2018 12:16:00 0
Olağan genel kurul toplantısı yapıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda düzenlenen TESKİ Genel Kurul Toplantısına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye başkanları, meclis üyeleri ve TESKİ yetkilileri yer aldı. 

 

‘’TÜM TEKİRDAĞ ATA'SINA VE CUMHURİYETE SAHİP ÇIKTI’’

 

Toplantıda açılış konuşması yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; ‘’Geçtiğimiz günlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ını Tekirdağ genelinde büyük coşku eşliğinde kutladık. Tüm Tekirdağ Ata'sına ve Cumhuriyete sahip çıktı. Önümüzde Ata'mızın ölüm yıl dönümü var. O günde Ata'mızı rahmet, minnet ve saygıyla anacağız. Kasım ayı, Tekirdağ'ın merkez ve ilçelerinin kurtuluş ayıdır. Bu kurtuluş coşkusunu bizlere yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun" dedi. Açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.  
 

Haber: Sevim BOZKURT
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10