Öğe aday adaylık sürecini anlattı

İlçe teşkilatında basın açıklaması gerçekleştiren Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, aday adaylık sürecinin tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Öğe, il ve ilçe

Çerkezköy 9.11.2018 20:23:00 0
Öğe aday adaylık sürecini anlattı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe teşkilat binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında aday adaylık süreci hakkında bilgiler verdi.

 

PAZARTESİ SON GÜN

 

Partide aday adaylık sürecinin devam ettiğini kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ Bizlerde evraklarını teslim alıp sonrasında aday adaylarımızla beraber basın açıklaması yapıp evraklarını kendilerinden alıyoruz. Bu süreçle ilgili genel merkezimizin bizlere göndermiş olduğu bilgileri de kamuoyu ile paylaşmak zorundayız. İl ve İlçe Başkanlığı için aday adaylık sürecinin takvimi Pazartesi günü saat 19.00’a kadar devam ediyor. Hafta sonunda da teşkilatlarımız açık kalacak ve aday adaylarımız başvurusunda bulunabilirler. Genel merkezimiz tarafından süre de uzatılabilir. Bugüne kadar aday adaylarımızdan Yılmaz Erkılınç ve Hasan İşcan evraklarını teslim etti” dedi.

 

“TEMAYÜL OLACAK”

 

AK Parti’den meclis üyesi olacak aday adaylarının takviminin 3 Aralık’a kadar sürdüğünü kaydeden Öğe “ Meclis üyesi aday adaylığı süreci sonuna temayül yoklamaları partimiz tarafından elektronik sistemde yapılacak. Partide görev almış ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, eski ilçe başkanları, geçmiş dönem milletvekilleri temayül yoklamasında oy kullanacaklar. 

 

“SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

 

İl ve İlçe Başkanlarının durumlarının Genel merkezin talimatı üzerine Kasım ayı sonuna kadar netleşeceğini kaydeden Öğe “ Kasım ayı sonuna kadar istifa edip etmemeleri o takvim süresinde belirlenecek. Bununla ilgili de süreç devam ediyor. Aday adaylarımıza ve ilçemize bu sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday adayı olmak isteyen tüm arkadaşlara teşkilat olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

“GÖREV ÖNÜMÜZE GELİRSE ADAY ADAYI OLABİLİRİZ”

 

Basın mensuplarının ‘ Süreç belirlendikten sonra aday adayı olacakmısınız? ‘ sorusu üzerine konuşan Öğe “ İl ve İlçe başkanlarının aday adaylık takvimi açıklandı. Kasım ayı sonuna kadar teşkilatın böyle bir talimatı var. Kasım ayı sonuna kadar düşüneceğiz. Teşkilatımız ile hareket ediyoruz. Ben demekle olmuyorum. Aday adayı olacak arkadaşlar kendi tercihleriyle aday adayı oluyorlar. Bizler teşkilatın bu yöndeki tavrına göre böyle bir görev önümüze gelirse aday adayı olabiliriz. O süreçte partimize nerede hizmet etmemiz gerekiyorsa o görevin içinde olmaktan çekinmeyiz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10