Tekirdağ'dan tohum ihracatı yapılacak

Trakya Tarım ve Veterinerlik Ticaret Limited Şirketi ile Irak arasında "Stratejik Grup Tohumları Ticaret Projesi" adı altında Irak Tohum Satış ve Üretim Anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında Trakya T

Tekirdağ 9.11.2018 20:41:00 0
Tekirdağ

Trakya Tarım ve Vet Tic Ltd Şti Genel Müdürü Dr. İlhami Özcan Aygun ile birlikte 
Petkus Euro Asia Ltd Şti adına Genel Müdür Sadık Tüfekçi, Al Kafeel Company for general investments adına Genel Müdür Adel Malik Abdul Rahman, Al kafeel company for general investments adına Genel Md Yrd Abdul Hussseın Saleh, Al kafeel company for general investments adına Tarım Danışmanı Mageb Abbas Ahmed, Qimmat Al Nidhal A.Ş.'nin Danışman Mühendisi Amer Hadi Abbas arasında “Stratejik Grup Tohumları Ticaret Projesi” adı altında Irak Tohum Satış ve Üretim Anlaşması imzalandı.

 

ÜLKE TARIMINI DÜNYADA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Trakya Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Gülseren Aygün, “Tohuma sahip olan dünyaya sahip olacak. Gelişmiş ülkeler dünya genelinde yüksek katma değere sahip olan tohumculuk alanında büyük ölçütlerde AR-GE yatırımı yapmaktadır. Trakya Tarım ve Vet Tic Ltd Şti’ de çeyrek asırlık bir süreçte; stratejik öneme sahip, bilimin ve teknolojinin kullanıldığı, güçlü rakiplerinin yer aldığı tohumculuk sektöründe, Ülkemiz için ilklere imza atarak Türk tohumculuğu adına değerler ortaya koyup, ülke tarımını dünyada temsil etmeye devam ediyor” dedi.

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10