Mustafa Kemal'le Bin Gün Çerkezköy'de sahnelendi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 80'inci ölüm yıldönümü dolayısıyla "Mustafa Kemal'le Bin Gün – Latife" adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkeziâ€

Çerkezköy 9.11.2018 22:31:00 0
Mustafa Kemal

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi ev sahipliğinde Nezihe Araz’ın Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife adlı romanından uyarlanan oyunda, Latife Hanım’ın hikayesiyle birlikte Kurtuluş Savaşı yılları, Cumhuriyet’in ilanı ve küllerinden silkinen bir milletin yeniden doğuşu işlendi. Katılımın ücretsiz olduğu "Mustafa Kemal’le Bin Gün – Latife" adlı tiyatro oyunu, Usta Sanatçı Dilek Türker tarafından sahnelendi.

 

ÇİÇEK  TAKDİM ETTİ

 

Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, oyun sonunda usta sanatçı Dilek Türker’e çiçek takdim ederek “Çerkezköylü tiyatro severlere unutulmaz bir akşam yaşattınız. Öncelikle bu oyunu bizlerle buluşturan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a ve muhteşem performansınızdan dolayı size tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de böylesine anlamlı bir günde böyle güzel bir tiyatro oyununu sahnelemeniz bizlere çok güzel duygular yaşattı. Bu vesile ile Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve özlemle anıyor, bizleri bu akşam yalnız bırakmaya Çerkezköylü hemşerilerime de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10