Eşitlik, Laiklik, Cumhuriyet

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümü dolayısıyla bir anma videosu hazırlayan Kapaklı Belediyesi, 6. Sınıf öğrencisi iki çocuğun rol aldığ

Kapaklı 9.11.2018 22:53:00 0
Eşitlik, Laiklik, Cumhuriyet

Kapaklı Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir video hazırlandı.

 

GÖNÜLLÜ OLARAK ROL ALDILAR

 

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma videosunda Kapaklı’da ikamet eden 6. Sınıf öğrencileri Eylül ve Enes gönüllü olarak rol aldı. 6. Sınıf öğrencileri Eylül ve Enes’in gönüllü olarak rol aldığı videonun çekimleri Pınarça Mahallesi ve Kapaklı İlçe merkezinde yapıldı. Çekimleri yaklaşık iki gün gibi kısa bir sürede tamamlanan videoda Eylül ve Enes’in başarılı performansları beğeni toplarken, senaryodaki ‘Eşitlik, Laiklik, Cumhuriyet’ gibi kavramlar da dikkat çekti.

 

SAYGI, ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUM

 

Video hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Öncelikle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Bizler, O’nun bize emanet ettiği değerlerin her daim bekçisi olduk, bundan sonra da bu değerleri korumak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde hem Atatürk’ü anmak, hem de bize emanet ettiklerinin bekçisi olduğumuzu hatırlatmak adına böyle bir anma videosu hazırladık. Bu kapsamda başta Eylül ve Enes kardeşlerim olmak üzere videonun hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve izleyenleri duygulandıran video sosyal medyada büyük beğeni toplarken, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10