Miniklerden anlamlı günde anlamlı sergi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi minik öğrencilerinin hazırladığı Atatürk konulu resim sergisi büyük beğeni topladı.

Tekirdağ 11.11.2018 14:52:00 0
 Miniklerden anlamlı günde anlamlı sergi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk konulu resim sergisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla dün Çerkezköy Belediyesi’nin giriş katında beğeniye sunuldu.

 

PROTOKOL MENSUPLARI DA GEZDİ

 

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreninin ardından resim sergisini Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli,  Çerkezköy Belediye  Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı  Bayram Örenci, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Volkan Torun başta olmak üzere tüm protokol  mensupları gezdi.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Minik öğrencilerin kiminin öğretmenleri eşliğinde kiminin ise kendi becerileriyle yaptıkları Atatürk resimleri protokol mensupları başta olmak üzere sergiyi gezen vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğretmeni Ezgi İpek, öğrencilerin Atatürk resimlerini yaparken çok heyecanlı şekilde çalıştıklarını ve her bir öğrenci birbirinden daha güzel resim yapmak için yarıştığını söyledi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10