Haftanın maçında gülen çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Marmaraereğlisi Belediyespor evinde takipçisi Kapaklıspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Kapaklıspor ikinci devre bulduğu golle

12.11.2018 18:43:00 0
Haftanın maçında gülen çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 7. Hafta maçında Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk olan Kapaklıspor, 1-1 berabere kalarak liderlik şansını değerlendiremedi.

 

EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ

 

Süper Amatör Ligde yedinci haftaya lider Marmaraereğlisi Belediyespor üç puan gerisinde ikinci sırada bulunan Kapaklıspor’u evinde konuk etti. Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikada kalesinde tehlikeli bir atak gördü. Maçın ilk dakikasında Özgür Şala’nın sert vuruşu direkten döndü. Her iki takımında atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Marmaraereğlisi Belediyespor golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Marmaraereğlisi Belediyespor’da sahneye çıkan golcü oyuncu Batuhan şık vuruş ile takımını öne geçirdi.

 

KAPAKLISPOR YÜKLENDİ

 

Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kapaklıspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Önemli pozisyonlar yakalayan Kapaklıspor arzuladığı golü ise bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Marmaraereğlisi Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

BERABERLİK GOLÜ EMRE’DEN GELDİ

 

İlk devreyi mağlup kapatan Kapaklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde üstün bir oyun ortaya koydu. Güçlü rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor karşısında Marmaraereğlisi Belediyespor ise kontra ataklar geliştirdi. Berkay ile önemli pozisyon bulan Marmaraereğlisi Belediyespor kaleci Sezai’yi geçemedi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor 60’ıncı dakikada golcü oyuncusu Emre Kaymaz ile beraberliği buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Emre Kaymaz sert ve düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

 

BİRBİRLERİNİ ÜZMEDİLER

 

Skorun eşitlenmesiyle birlikte karşılaşmada heyecanda giderek arttı. Kapaklıspor Mert ve Nail ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan ise başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 tamamlandı. Bu sezon ilk puan kaybını yaşayan Marmaraereğlisi Belediyespor puanını 19 yaparken, Kapaklıspor ise puanını 16 yaptı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10