''Alınacak çok yol, yapılacak çok iş var''

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Göksel Bozdağ aday adaylık evraklarını dün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'ye teslim etti. Yapılaca

Çerkezköy 12.11.2018 19:23:00 0

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Göksel Bozdağ ile ilçe teşkilatına gelerek başvurusunu yaptı. Göksel Bozdağ’ı babası Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ailesi ve yakınları da yalnız bırakmadı.  

 

BU GÖREVE DAHİL OLMA KARARI ALDIM

 

Dün saat 16.00’daki programda AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Göksel Bozdağ, ‘’31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeni ile burada toplanmış bulunuyoruz. İlçemizde olacak olan belediye başkanlığı seçimlerinde ailemin, çevremin, Ak Partili dava arkadaşlarımın desteği ve isteği üzerine bu göreve dahil olma kararı aldım’’ dedi.

 

İLÇEMİZDEKİ SORUNLARIN EN AZ DÜZEYE İNDİRİLMESİ İÇİN YOLA ÇIKTIK

 

Yapılacak çok işin, alınacak çok yolun olduğunu kaydeden Göksel Bozdağ; ‘’ İlçemizin daha yaşanılır bir yer olması, çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alması, ilçemizdeki sorunların en az düzeye indirilmesi için bu yola çıktık’’ dedi.

 

NEDEN KABUĞUMUZU KIRMAYALIM?

 

Bozdağ; ‘’ Bir ilçe düşünün sanayinin, kalkınmanın merkezi olsun. bir ilçe düşünün, dinamikj bir demografik yapıya sahip olsun. Harıl harıl çalışan, durmak nedir bilmeyen, yorulmak nedir bilmeyen insanları olsun. Çerkezköyümüz bu potansiyele sahip. Neden kabuğumuzu kırmayalım? Neden zirveye oynamayalım?’’ şeklinde konuştu.

 

BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Çerkezköy’ün sanayiye açık, toprağıyla üretime, üreticiye açık bir ilçe olduğunu belirten Bozdağ; ‘’ bunları beraber görelim ve beraber değerlendirelim. Çerkezköy belediye başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığımı sizlerle paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bugün burada benimle birlikte olduğunuz, dinlediğiniz ve bu yolculukta heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu demokratik yarışta aday adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Haber: Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10