Ünal : Çiftçimizin nakit ihtiyacı karşılanacak

Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Fatmagül Erbaş beraberinde Yönetmen Yardımcısı Erkan Dönmez  ile birlikte 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar  Tarım Satış Kooperatifi'ni z

Çerkezköy 12.11.2018 20:07:00 0
Ünal : Çiftçimizin nakit ihtiyacı karşılanacak

972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal, önceki gün Çerkezköy Şekerbank  Şube Müdürü Fatmagül Ertaş  ile kooperatif üyeleri için uygun ödeme koşullu kredi protokolü imzaladı.

UYGUN ÖDEME KOŞULLU KREDİ ÇİFTÇİMİZ İÇİN ÇOK İYİ

Nafis Ünal, Şekerbank'ın çiftçinin ihtiyacı olan nakit kredi talebini uygun ödeme koşullarıyla ödenmesinin çiftçiler için ihtiyaçlarını karşılamaları bakımından çok iyi olduğunu ve bu konuda kendilerini ziyaret eden Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Fatmagül Erbaş'a verdiği bilgiler için teşekkür etti. Başkan Ünal, üretime yapılan her türlü destek ülke ekonomisine ivme kazandıracağı gibi ekonominin canlanmasına ve de istihdama da katkı olarak geri döneceğine inanıyoruz. Özellikle Şekerbank'ta çiftçilerimize uygun koşullarla ve uygun ödeme şekli ile üreticilerimizin finansman ihtiyaçlarını hasat zamanı geri ödeme imkanı ve avantajlı faiz oranlarıyla karşılayacak olması da ihtiyaç sahibi çiftçilerimiz için çok iyi bir nakit kredi" dedi.

ÜRETİCİLERİMİZE DAHA ÇOK DESTEK VERMEK BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Şekerbank Çerkezköy Şube Müdürü Fatmagül Ertaş da Şekerbank olarak tarım sektörüne ve çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Üreticilerimize banka olarak daha fazla destek olmaktan dolayı memnuniyet duymaktayız. Şekerbank'ın üreteni destekleme misyonu doğrultusunda imzaladığımız protokol ile bölge üreticilerimize finansman sağlıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana uzman kimliğimiz ile tarım sektörüne ve çiftçilerimize  her zaman destek  olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10