13 gollü maçta gülen Çorlu Kültürspor oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde güçlü rakibi Çorlu Kültürspor'u konuk etti. Maçın başında kaleci Emre'nin kırmızı kart görmesiyle on ki

Tekirdağ 13.11.2018 17:12:00 0
13 gollü maçta gülen Çorlu Kültürspor oldu

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor maça Emre, Tolga, Mustafa, Hakan, Uğur Hasko, Cengizhan, Mert, Gençağa, Anıl, Serkan ve Serdar ilk onbiri ile başlarken, Çorlu Kültürspor ise Mücahit, Eyüp, Emin, Hakan, Murat, Nurman, Serkan, Aykut, Faruk, Atakan ve Rıza ilk on biri ile maça çıktı.

 

SİTESPOR ON KİŞİ KALDI

 

Maça hızlı başlayan Çorlu Kültürsopr karşılaşmanın ilk dakikalarında Faruk ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklı Sitespor tecrübeli oyuncusu Serkan ile sert bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın 11’inci dakikasında ise Çorlu Kültürspor atağında Faruk ceza sahası içinde kaleci Emre tarafından düşürüldü. Bu pozisyonda kaleci Emre Özten kırmızı kart gördü. Oyuncu değişikliğine giden Kapaklı Sitespor’da Anıl’ın yerine ise genç kaleci Emre Altun oyuna dahil oldu.

 

KÜLTÜR KAÇTI SİTESPOR YAKALADI

 

Maçın hemen başında on kişi kalan Kapaklı Sitespor karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Çorlu Kültürspor’da 19’uncu dakikada Serkan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını tekrar öne geçirdi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kapaklı Sitespor tekrar beraberliği yakaladı. 24’üncü dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında Uğur Hasko’nun vuruşunu kaleci çeldi. Dönen topu iyi takip eden Serdar sert bir vuruş ile skoru 2-2’ye getirdi.

 

HER İKİ TAKIM DA 10 KİŞİ KALDI

 

Maçın 29. dakikasında Çorlu Kültürspor'da Aykut kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Her iki takımda maçın kalan dakikalarını bir kişi eksik sürdürürdü. Çorlu Kültürspor karşılaşmanın 33’üncü dakikasında Rıza’nın golüyle karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor kalesinde dördüncü golü gördü. Az adamla Kapaklı Sitespor savunmasını yakalayan konuk ekip Faruk ile gol bularak karşılaşmada 4-2 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında farkı indirmeye çalışan Kapaklı Sitespor Serkan’ın golüyle farkı bire indirdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Çorlu Kültürspor’un 4-3’lük üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ÇORLU KÜLTÜRSPOR FARKI AÇTI

 

Yedi gol çıkan müthiş ilk devrenin ardından ikinci devrede de gol sağanağı devam etti. Karşılaşmanın 53’üncü dakikasında Çorlu Kültürspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Gelişen organize atakta Faruk şık bir vuruş ile skoru 5-3 yaptı. Gelen beşinci golün ardından Kapaklı Sitespor oyuncuları oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat oyun sürdüren Çorlu Kültürspor 59’uncu dakikada Serkan ve 64’üncü dakikada ise Atakan ile arka arkaya goller bularak skoru bir anda 7-3 yaptı. Kapaklı Sitespor ise kalan dakikalarda farkı indirmek için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi.

 

GOL SAĞANAĞI DEVAM ETTİ

 

Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çorlu Kültürspor 72’inci dakikada Emin ile farkı beşe çıkartarak skoru 8-3’e getirdi. Bu golden iki dakika sonra ise Çorlu Kültürspor penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen İrfan topu ağlara göndererek skoru 9-3 yaptı. Karşılaşmanın son dakikalarında Kapaklı Sitespor Serkan Akyüz ile farkı beşe indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorlu Kültürspor’un 9-4’lük üstünlüğü

 

ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

 

75. Dakikada da penaltı şansı elde eden Çorlu Kültürspor, oyuna ikinci devre giren İrfan’ın golü ile skoru 9-3 yaptı. Kapaklı Sitespor, maçın son dakikasında Kaptan Serkan Akyüz ile bir gol daha buldu ve maç 9-4 Çorlu Kültürspor üstünlüğü ile sona erdi. Çorlu Kültürspor bu galibiyet ile puanını 15 yaparak üçüncü sıradaki yerini korurken, ligdeki dördüncü mağlubiyetini alan Kapaklı Sitespor ise yedi puanla 11’inci sıraya kadar geriledi.

 

Haber: Onur Faik KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10