Ülkü ocakları seminerlerini sürdürüyor

Her hafta düzenli olarak seminer gerçekleştiren Çerkezköy Ülkü Ocaklarının bu hafta ki seminerinin konusu ' Atatürk Milliyetçiliği değil, Atatürk gibi Türk Milliyetçiliği' oldu.

Çerkezköy 14.11.2018 15:11:00 0
Ülkü ocakları seminerlerini sürdürüyor

Önceki gün gerçekleştirilen seminerde geçmiş dönemlerde Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Tekirdağ Ülkü Ocakları 2.Bölge Başkanlığı görevlerini yapmış olan Korhan Oğan konuşma gerçekleştirdi. Atatürk’ün Türk milletinin bağımsız ateşini yakmış olan bir Türk milliyetçisi olduğunu kaydeden Oğan” Milliyetçilik konusu şahıslara değil milletlere mal olmuştur. O yüzden Atatürk bir Türk Milliyetçisidir. Bizler de Ülkü Ocaklılar olarak, Başkomutanımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk gibi Türk Milliyetçisiyiz. Onun açtığı yolda, onun gösterdiği hedefe, durmadan yürüyeceğimize de and içiyoruz” diye konuştu.

 

“MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKABİLELİM”

 

Atatürk’ün Türkçü bir fikir temeli üzerine tam bağımsız bir Türk devleti inşa ettiğini ifade eden Oğan “

Bu devleti yaşatacak zihniyet yine Türk Milliyetçiliğidir. Bugünün Milliyetçilerinin, siz değerli genç Ülkücülerin işi zordur. Çok okumalı, çok araştırmalı, eğitim hayatında çok başarılı olmalısınız. Siz genç Ülkücüler söz sahibi olacaksınız, başarılı olacaksınız ki, Ulu Önderimizin bize Kızılelma olarak gösterdiği, Muasır Medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilelim” dedi.

 

SAYI ARTIYOR

 

Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci yaptığı açıklamada “ Seminerlerimiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Özellikle lise öğrencilerinden yoğun bir katılım gözlenen Ülkü Ocakları seminerlerinde, Teşkilat Mensubu sayısı her gün biraz daha artmaktadır. Son aylarda yapmış olduğu faaliyetlerle göz dolduran Ülkü Ocakları, Çerkezköy halkından da büyük bir sevgi, saygı ve alaka görüyor” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10