Şampiyon Sporcular İrmet Hospital'de sağlık kontrolünden geçti

Çerkezköy'ün Avrupa Şampiyonu taekwondo Sporcuları Sudenaz Kaya ve Alperen Ayaz önceki gün kendilerine sağlık sponsoru olan İrmet Hospital de sağlık kontrolünden  geçirildiler.

14.11.2018 16:42:00 0
Şampiyon Sporcular İrmet Hospital

Çerkezköylü Milli Sporcular Sudenaz Kaya ve Alperen Ayaz'a sağlık sponsoru olan İrmet Hospital'de Avrupa şampiyonası öncesi sağlık kontrolünden geçirildi. İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak Sağlık kontrollerinden geçen Milli taekwondocuların sağlık durumlarının çok iyi olduğunu ve kendilerini hastanelerinde sık sık sağlık kontrolünden geçirdiklerini belirttiler. Her iki sporcunun İspanya'dan madalya ile döneceklerine inandıklarını ifade ederek başarılar dilediler.

 

İRMET'E TEŞEKKÜRLER

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli  Antrenörü Vural Ayaz, "Kulübümüzün şampiyon taekwondo Milli Sudenaz Kaya ve Alperen Ayaz'a sağlık sponsoru olan İrmet Hospital  her zaman sporcularımızın sağlığı ile yakından sık sık ilgileniyor ve onları sağlık kontrolünden geçiriyor. Sporcularımız  Milli Takım kampına hareket etmeden bir gün önce yani önceki gün sporcularımıza sağlık sponsoru olan İrmet Hospital'de tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçtiler. Yapılan sağlık kontrolleri sonunda iki sporcunun sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntının olmadığı görüldü. Sporcularımıza sağlık Sponsoru olan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker'e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tombalak başta olmak üzere  Hastane Müdürü Alper Atasoy'a Müdür Yardımcısı Leyla Alkan'a Kurumsal İletişim Sorumluları Dilek Burçin Biçer,Kübra Kekin Işık, Gamze Öztürk Peker'e çok teşekkür ediyoruz. İspanya'nın Do'ar kentinde 27 Kasım 2 Aralık Tarihlerinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo şampiyonasına katılacak olan Milli Sporcularımız Sudenaz Kaya ve Alperen Ayaz'ı Sudenaz Kaya'nın babası Gökhan Kaya ile birlikte 14 Kasım Çarşamba günü Milli takım kampına katılmak için Ankara'ya götürerek  Milli takım kampına teslim ettik"dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 

   


0282 726 91 91
0282 747 65 10