"Atatürk'ün Sevdiği Eserler Konseri" düzenledi

Atatürk'ün ölümünün 80. yılı ve Atatürk Haftası dolayısıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı tarafından "Atatürk'ün Sevdiği Eserler

Tekirdağ 14.11.2018 17:38:00 0

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen konsere NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M İhsan Soysal, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Öz, akademik ve idari personel, öğrenciler, vatandaşlar katıldı.

 

KONSER GÖRSEL ŞÖLEN EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

 

NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda Göksu tarafından yönetilen konser Atatürk’ün çeşitli fotoğraflarından oluşan görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Konserin birinci kısmında Konservatuvar Öğretim Elemanlarından oluşan saz heyetine solistler eşlik ederken, Dr. Öğr. Üyesi Arda Göksu da güftesi Namık Kemal’e ait olan “Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme” adlı eseri seslendirdi. Diğer solistlerin performanslarıyla devam eden konserin ikinci kısmında ise Türk Müziği Devlet Konservatuvarı İcra Heyeti dört eser seslendirdi. Konser sonunda Rektör Yardımcısı M. İhsan Soysal tarafından Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda Göksu’ya çiçek ve teşekkür belgesi verdi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10